Moebius nya hemsida

Hej, och välkommen till Möbius nya hemsida!

Den här hemsidan är tänkt att innehålla information som är relevant for matematiker och Moebioter i allmänhet. Tanken är inte att vi kommer lägga upp nya inlägg varje vecka, sådan information lämpar sig bättre för mejllistan och Facebookgruppen, utan att man här ska kunna komma åt mer eller mindre statiskt information om föreningen.

Möbius har en lång tradition av att driva hemsidor, men de har ofta varit av en lite annan karaktär. Vi har bland annat vår startsida moebius.nu som innehåller information om när lokalen är öppen, kaffe.moebius.nu som ger (inte helt felaktig) information om hur mycket kaffe som finns kvar, door.moebius.nu som ger historik om lokalens öppettider och radon.moebius.nu som kan tala om för dig hur orolig du behöver vara för att drabbas av radonförgiftning i föreningens lokaler (i skrivande stund har sidan dock inte data för de senaste månaderna). Allt detta har ofta givits utan kontext, trumpet.moebius.nu, och utan något egentligt sätt att hitta det på om man inte vet var det ligger från början (vem skulle komma på idén att gå in på moebius.nu/full-rulle-2014.mp3). Förhoppningen är att med denna nya hemsida ska det finnas ett ställe där all, nåja den mesta, information finns samlad och faktiskt går att komma åt. Fast moebius.nu/full-rulle-2014.mp3 får du kanske hitta till själv även i framtiden.

Som du kanske ser ligger den här hemsidan, i skrivande stund, på beta.moebius.nu och den är alltså inte helt färdig. Dels har vi lite mer information vi vill få upp, bland annat gamla protokoll, och dels vill vi jobba lite på uteseendet. Om du ser någon information som är felaktig, kanske har vi skrivit Moebius istället för Möbius när det ska vara Moebius, eller om du har någon information som du vill få upp så får du jättegärna höra av dig till oss i Tech på nvm-tech@utn.se.

Vänligen, Möbius Tech